Mother

Rob Peetoom02 May, 2024

Mother's Day gifts approved by our Stylists

Geschreven door Rob Peetoom

Rob Peetoom

Tip van Master

Stylist Sergio

Quality time in de salon. Boek een Signature Blowdry met een Fusio Dose Add-on Treatment voor een heerlijk beauty-moment met elkaar.

Rob Peetoom

Tip van New

Talent Serena

Geef de liefste van allemaal het beste van het beste cadeau. Met de natuurlijke en verzorgende make-up van ILIA Beauty laat je haar gegarandeerd stralen.

Rob Peetoom

Tip van Master

Stylist Sander

Ze verdient een echt verwenmoment. Met de Rob Peetoom Gift Card kan zij zelf een beauty behandeling naar keuze in één van onze salons boeken. Bestel gemakkelijk online en laat hem direct in haar inbox belanden. Óf pik een Gift Card op in de Rob Peetoom salon en laat het als cadeau verpakken.

Rob Peetoom

Tip van Creative

Director Marcha

Een salon treatment, maar dan iedere dag onder haar eigen douche. Met de Vitaclean showerheads til je haar alledaagse ervaring naar een hoger niveau. Naast dat het een luxe wellness gevoel geeft, beschermt en verzorgt de toegevoegde vitamine C je haar en huid. De heerlijke citrus geur geeft óók een oppeppende aromatherapie in de ochtend.

Rob Peetoom

Tip van Beauty

Artist Linda

Een wenkbrauwbehandeling in de Rob Peetoom salon is pure verwennerij. Daarnaast kunnen de juiste vorm en kleur ook veel verschil maken in haar uitstraling. Oftewel, een ideaal cadeau om haar mee te verrassen.