Hair consultation

Salon services14 June, 2023

Rob Peetoom color consultation

Geschreven door Rob Peetoom

Weet je niet zeker wat je met je haarkleur wilt doen, overweeg je een grote verandering of heb je een kleurcorrectie nodig? Boek een color consultation, zodat onze coloristen het kunnen beoordelen en het perfecte plan kunnen maken.

Haar kleuren is een kunst, eentje waar onze stylisten meester in zijn. Onze ervaren en intensief getrainde stylisten adviseren je tijdens een adviesgesprek wat er binnen de mogelijkheden van jouw haar ligt. Of je nou een balayage, highlights, een subtiele toner of een complete kleurverandering wilt; samen bereiken we haar dat perfect bij jou en jouw wensen past.

Tijdens het consult gesprek wordt ook met het onderhoud van de haarkleur rekening gehouden, door een advies over producten en behandelingen te geven die de kleur en gezondheid van het haar bevorderen.

De missie van deze service is niet alleen om de juiste kleurennuances voor het haar te identificeren, maar ook om je te inspireren

Sergio Pattirane - RP Elandsgracht

Rob Peetoom
Rob Peetoom

Rob Peetoom Color Services

Highlight color services
Highlights geven dimensie en helderen plaatselijk op. Met verschillende lichte tinten, krijgt het haar een frisse en 'sunkissed' uitstraling. Bij Rob Peetoom bieden wij een Face Framing, Partial en Full Highlights behandeling.

Balayage color services

Balayage is een creatieve haarkleurtechniek die uit het Frans komt en "schilderen" betekent. Hierbij wordt de haarkleur met de hand in vloeiende bewegingen aangebracht voor een natuurlijk opgelicht effect. Het kan zowel plaatselijk als over het gehele haar toegepast worden.

Platinum color services

Blonderen naar platina blond resulteert in ultra-lichtblond haar met een koele ondertoon, fris en helder. Als je deze service in de salon boekt, wordt het blondeerproces gepersonaliseerd met jouw haartype, -kleur en -wensen in gedachten.

Gloss & tone color services

Deze behandeling geeft je haarkleur snel een boost of verandert de tint lichtjes. Boek deze service met een subtiele, demi-permanente kleuring voor een touch-up om jouw haarkleur te versterken of subtiel aan te passen.

Gent color services

Haarkleuren voor mannen vraagt soms om een andere aanpak dan voor vrouwen. We houden rekening met korter haar en het camoufleren van grijze haren. We zorgen ervoor dat je met een natuurlijke, frisse kleur de deur uitgaat.

COLORS CREATED BY OUR EXPERTS

Boek een COLOR CONSULTATION
Rob Peetoom
Peptide Prep Maintenance Shampoo
K18
Peptide Prep Maintenance Shampoo
€36,00

Verzorging voor gekleurd haar

(35)

Shop