International Women’s Day 2024

Rob Peetoom08 March, 2024

International Women’s Day 2024

Geschreven door Rob Peetoom

Bij Rob Peetoom vinden wij het belangrijk om vrouwen te supporten in alle aspecten van het leven: op het gebied van schoonheid en zelfvertrouwen door onze services en producten, maar ook door mooie samenwerkingen aan te gaan om elkaar te blijven versterken.

Op Internationale Vrouwendag 2024 maken wij dan ook met veel trots bekend, dat wij onze krachten gaan bundelen met Nina van Nurian Brows, een ware autoriteit op het gebied van wenkbrauwverzorging.

Rob Peetoom


Rob Peetoom x

Nurian brow experts

We streven altijd naar perfectie, en onze wenkbrauwen zijn daarop geen uitzondering. CEO Rochelle Peetoom en Brow Expert Nina Nurian zijn bij elkaar gekomen om een assortiment wenkbrauwbehandelingen en -producten van het hoogste niveau samen te stellen. Met de jarenlange ervaringen en gespecialiseerde kennis van Nurian Brows, kun je innovatieve technieken en top notch kwaliteit verwachten.

Rob Peetoom

The best in
the brow game

Met meer dan een decennium ervaring in de beauty-industrie heeft Nina Nurian zichzelf bewezen als een expert op het gebied van wenkbrauwstyling en -verzorging. Haar salon, Nurian Brows, is al vijf jaar lang een begrip en de place-to-be voor grote namen. De Nurian Brows techniek focust op jouw gezichtskenmerken en persoonlijke voorkeuren, om zo de perfecte wenkbrauwen te shapen die je natuurlijke schoonheid naar boven haalt.

Wij geloven dat de natuurlijke schoonheid van een vrouw niet moet worden veranderd, maar moet worden benadrukt en gedefinieerd.

Nina Nurian

Rob Peetoom

More to love

Meer Woman Empowerment vind je terug in het online Rob Peetoom assortiment, waar merken te koop zijn als ILIA Beauty (opgericht door Sasha Plavsic) en Vitaclean (opgericht door Kristina Velkoca & Sara Douglas). Shop en support merken met vrouwelijke oprichters en CEO's via de Rob Peetoom webshop.

ILIA Beauty & Vitaclean